Xerrada informativa a Tortosa

 

S’apropa el 22 d’Octubre, dia internacional de la tartamudesa, i des d’ATCAT, un dels actes que farem (en col·laboració amb TTM-Espanya) en aquest marc, será una xerrada informativa a Tortosa.

ATCAT es va posar en contacte amb l’Oficina Jove del Baix Ebre, i ells conjuntament amb el Director Territorial, han gestionat una xerrada informativa amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya dirigida al professorat, alumnat i comunitat educativa en general dels Centres Educatius de primària i secundària de la zona.

És una oportunitat molt bona que tenim per difondre la labor que fa ATCAT i TTM-Espanya, i més encara per incidir especialment en el bullying escolar i aprofundir en el mètode Lidcombe.

Tots aquells de vosaltres que vulgueu assistir, encara que no sigueu professors o alumnes, esteu convidats a fer-ho. La data i el lloc són:

  • Lloc: Centre Cívic de Ferreries, Carrer Alfará de Carles amb Carrer Hernan Cortès, Tortosa.
  • Data: 17:30h del dijous 16 d’octubre de 2014.

En aquesta xerrada contarem amb la participació de:

  • Sr. Josep Sansalvador Catellet (president d’ATCAT)
  • Sr. Adolfo Sánchez (president de TTM-España) explicant el mètodo Lidcombe i les campanyes de TTM-Espanya pel 22 octubre (pendent de confirmar)
  • Sr. Pau Boix, un jove de 16 anys de Girona i soci d’ATCAT, que donarà el seu propi testimoni sobre el bullying escolar que va patir als 12-13 anys.

Entre tots aconseguirem aportar el nostre granet de sorra per difondre normalizacion de la tartamudesa en tots els àmbits!

Comentarios cerrados.