Fes-te’n membre!

La quota anual es destinarà a despeses de manteniment de l’associació i per finançar projectes nous i ja existents. A canvi, els socis podran disfrutar de bonificacions en aquestes activitats.

Les quotes existents són:

  • Quota anual de 38€. És la quota estàndard per les persones que s’apuntin de nou o facin efectiva la renovació entre gener i febrer de cada any.
  • A partir del mes de febrer, les persones que s’apuntin per gaudir de les bonificacions d’alguns curs, pagaran una quota de 70€.

La quota serà domiciliada al número de compte que indiquis. Les teves dades passaran a formar part de l’arxiu d’ATCAT i s’utilitzaran exclusivament per a fins relatius a la teva participació a l’associació. En cap cas seran distribuïdes a tercers i podràs executar quan ho desitgis els teus drets de cancel·lació i rectificació d’acord a la Llei de protecció de dades (LOPD del 12/5345).

    Afirmo que he llegit l'avís legal i accepto la política de privacitat

    Autoritzo a l'associació a fer ús de la meva imatge amb material fotogràfic o audiovisual de les activitats que es portin a terme a l'entitat. Aquest material podrà ser utilitzat tant per difusió d'altres activitats com per ús intern. L'entitat es compromet que la utilització d'aquestes imatges en cap cas suposarà un dany a l'honor o l'intimitat de l'associat

    Comentarios cerrados.