Publicació del llibre: ‘El Gran Viaje (de la tartamudez a las estrellas)’

El passat més de Juliol es va publicar i presentar un llibre que tracta sobre tartamudesa i que està escrit en castellà (és difícil trobar novetats bibliogràfiques sobre aquest tema en castellà/català) escrit per Luís Miguel Mourareu Torresi. L’autor, a més de ser una persona que tartamudeja i membre d’ATCAT, també a impartit cursos de coaching com el de ‘Parla en públic i Clown’ (anomenat també ‘Taller de Clown i superació de la por escènica’) i que vam tenir la sort de gaudir a l’associació fa poc amb dues edicions consecutives.

A continuació us copiem una petita ressenya (en castellà) en paraules del propi autor:

“Os presento mi libro ‘El Gran Viaje (de la tartamudez a las estrellas)’. Es un libro que he escrito para personas tartamudas y NO tartamudas en el que he recogido mi modo de vida mediante el cual he logrado convertir mi tartamudez en fluidez dialéctica. Y digo bien, he llegado a la fluidez no con un método sino con un modo de vida. No pretendo ser la panacea de nada ni de nadie, tan sólo aportar luz a las personas con esta disfunción dialéctica así como explicar a los no tartamudos la idiosincrasia de persona como yo (un tartamudo desde muy niño). Hay una mezcla de modo de vida, espiritualidad, crecimiento personal y aventura en este libro que, en definitiva, son pilares que me han llevado a mi en este Gran Viaje desde la tartamudez a la fluidez.”

Ara un vídeo de la presentació del llibre en una de les reunions periòdiques del grup d’autoajuda de Barcelona:

Per últim, i si esteu interessats en adquirir aquest llibre, només teniu que escriviu un missatge electrònic a l’adreça luismiliovich[arroba]hotmail[punt]com amb la vostra direcció i nom complet perquè el mateix autor us pugui enviar el llibre a contra reemborsament.

Comentarios cerrados.