Merchandasing ATCAT

Posem a disposició dels simpatitzants d’ATCAT els següents productes, amb la seva compra col·laboreu a difondre ATCAT i fer més socis, gràcies.

  • Samarretes ATCAT amb logos 2 cares talles unisex S – M – L – XL – XXL a 10 €/unitat
  • Llapis USB de 8 GB amb logo 2 cares a 10 €/unitat
  • Bolígrafs amb logo ATCAT gratuïts

 

A més d’això, l’associació disposa d’un catàleg de llibres que tracten el tema de la tartamudesa. Alguns d’ells són llibres orientats als més petits. D’altres són novel·les de ficció, llibres de divulgació o manuals orientats a un públic més adult.

Llibres infantils dedicats a la tartamudesa

Els llibres infantils que tracten la tartamudesa són importants perquè els infants puguin tenir una millor comprensió de què els passa, tant els que tinguin tartamudesa com també la resta de companys o amics amb els que conviuen.

Però no us deixeu enganyar! Els missatges que transmeten són igual de vàlids i profitosos pels adults també. Sempre és bo donar-los una oportunitat.

A ATCAT tenim disponibles a la venda els següents llibres, tant l’edició en català com en castellà. Els podem fer arribar per correu a qui desitgi adquirir-los.

EL CLUB DELS ESTRANYS

Jordi Sierra i Fabra

Editorial: El Vaixell de Vapor
Preu: 10€

En realitat tots som estranys, perquè tots som diferents. Cadascú és com és.
L’Hug és tartamut i en Bernat, dislèxic. El perdonavides de la classe els fa la vida impossible perquè els veu diferents dels altres. Per això, els dos amics decideixen fundar un club, per sentir-se menys sols i més segurs. Quina sorpresa tindran quan descobreixen que no són els únics que volen formar part d’aquest club!

Ser diferent dels altres, ser estrany, és normal. Cadascú és com és. Per això, el més important és aprendre a riure’s d’un mateix.

PARLO COM EL RIU

Jordan Scott

Editorial: Libros El Zorro Rojo
Preu: 14€

Què passa quan les paraules es queden entortolligades i fan arrels dins de la teva boca cada vegada que intentes pronunciar-les? «Em desperto cada matí envoltat pels sons de les paraules. Paraules que no soc capaç de dir.», ens explica el protagonista d’aquesta història. Un dia, el seu pare el ve a buscar a l’escola, i junts caminen per la vora d’un riu, des d’on observen com l’aigua oneja, forma remolins i s’estavella contra les roques. Allà, el petit descobreix que el riu també quequeja! No és una cura màgica, però quan les paraules se li presenten difícils, només ha de pensar en la força del riu per sentir-se millor.

Jordan Scott ha escrit, des de la seva pròpia experiència, aquesta obra poderosa, amb un llenguatge poètic que destil·la autenticitat per descriure el que senten els nens i nenes que quequegen. A més de delectar, aquest llibre per a primers lectors permet identificar sentiments com la solitud, l’autoacceptació. Les magnífiques aquarel·les del multipremiat Sydney Smith embolcallen el lector en una barreja d’emocions: des de l’ansietat claustrofòbica d’una aula fins a la bellesa sobrecollidora del centelleig sobre l’aigua mentre un pare ajuda el seu fill a reconnectar amb el món que l’envolta. Un àlbum commovedor per a qualsevol persona que alguna vegada s’hagi sentit sola o simplement diferent.

EL BOSC DELS ANIMALS PARLANTS

Sara Díaz Fernández

Editorial: Círculo Rojo
Preu: 10€

Al bosc es presenten una sèrie de personatges que tenen cadascun una forma particular de parlar. Entre ells n’hi ha tres que presenten les disfluències típiques de la tartamudesa. Això no impedeix que es comuniquin i que tots gaudeixin jugant junts.
“El bosc dels animals parlants” és un conte per a poder treballar amb infants que tartamudegen, però també per a parlar del respecte i de la diversitat amb tothom.

CUENTOS DIVERTIDOS DE FANTASMAS Y VALIENTES

Mario Martínez-Losa Beriain

Editorial: Cepe
Preu: 10€

Aquests contes constitueixen una mena de mètode o programa amb el qual volem aniquilar els fantasmes i desenvolupar el nostre costat més valent i cavalleresc. Ens referim a fantasmes simbòlics que pretenen reduir i afectar la nostra comunicació. Fantasmes com les pors, els bloquejos al parlar, els fonemes que es resisteixen a sortir…
El programa està preparat, especialment per tractar la disfèmia o la tartamudesa.

GUÍA DE INTERVENCIÓN LOGOPÉDICA EN TARTAMUDEZ INFANTIL

Alícia Fernández-Zúñiga

Preu: 22€

La tartamudesa infantil és un problema que es pot diagnosticar i tractar des de les primeres etapes del desenvolupament del nen. Una detecció precoç d’aquest trastorn permet evitar que es mantingui en edats posteriors i persisteixi fins a l’edat adulta.
Aquest llibre proposa un programa d’intervenció per a nens petits que comencin a tartamudejar, i un programa directe per a nens que ja hagin desenvolupat la dificultat de parlar.
El text està orientat als psicòlegs i logopedes. Amb aquesta guia d’intervenció podreu avaluar, diagnosticar i aplicar un tractament eficaç per a la recuperació de nens amb tartamudesa. Així mateix, la teràpia proposa orientacions concretes i pautes d’actuació per a pares.

Llibres per adults dedicats a la tartamudesa

Hi ha novel·les i llibres per adults que tracten la tartamudesa des de molts àmbits diferents. Aquí en tenim només una petita mostra. A ATCAT tenim disponibles a la venda aquests llibres, els podem fer arribar per correu a qui desitgi adquirir-los.

LA VEU DE LA VIOLA

Salvador Vergés

Editorial: Viena
Preu: 20€

La veu de la viola és una història teixida a partir de fets reals esdevinguts entre els anys vint i trenta del segle XX. El protagonista, l’Aniol, és el fill d’una de les minyones de la masia de Montsalvatge, la casa pairal més gran i rica de Vallderroda. En perdre la mare el mateix dia del seu naixement, l’orfe creix protegit per la padrina de la casa fins que, amb només sis anys, el deixen en una de les masoveries perquè faci de vaquer. Allà, després de passar-se dos dies perdut a la muntanya, la por li roba la parla. Allunyat de la casa pairal i aïllat en el seu món solitari, descobreix el poder de la música, per a la qual demostra una habilitat innata.

Y LOS LOBOS LE ENSEÑARON A AULLAR

Juan Manuel Ramos Cumplido

Preu: 16€

Y los lobos le enseñaron a aullar és la història real d’un nen tartamut a la recerca d’un somni: anar a una terra de llops. És un relat de superació personal que narra la vida d’aquell nen en el seu món de comunicació adversa i que descobreix en els animals i en el poder de l’escriptura una manera de poder expressar-se sense temor.

TARTAMUDEZ Y ACOSO

Alícia Fernández-Zúñiga

Editorial: Cegal
Preu: 10€

Guia d’ajuda en situacions d’assetjament per a nens i adolescents amb problemes de tartamudesa.

EL GRAN VIAJE: DE LA TARTAMUDEZ A LAS ESTRELLAS

Luis Miguel Mourareu Torres

Preu: 15€

En contra del que diu l’oficialitat, la tartamudesa sí que es pot corregir. Jo ho he aconseguit canviant el meu mode de vida, i no implementant un mètode. Amb vuit anys vaig estar amb un peu a la cornisa d’un balcó i l’altre peu suspès a l’aire. Avui, als meus 48 anys, dono conferències de creixement personal i de com corregir-se un mateix la seva tartamudesa. No és un mètode sinó un canvi de vida. I no només s’ha de circumscriure a nosaltres els tartamuts sinó que, com a evolució personal, serveix per a tothom: tartamuts i fluids.

APLICACIÓ DE LA MUSICOTERÀPIA A LA TARTAMUDESA

Conxita Bentz Oliver

Preu: 18€

Comentarios cerrados.