Estrena del documental Tatarta i dinar de Nadal

El dissabte 17 de desembre va ser una gran jornada per la nostra associació.
ATCAT va estrenar el documental Tartarta: el armario de cristal. Una idea del soci Jordi Solans que ha comptat amb la col·laboració de professionals i persones afectades. L’elaboració d’aquest documental ha suposat quasi dos anys de feina, amb pocs mitjans i poc personal però amb moltes ganes de poder tenir un treball que veiés la llum.

Volem agrair a totes les persones que han col·laborat en fer que aquest documental fos possible. A en Jordi Solans per la seva dedicació en la producció i edició, als membres de la junta involucrats també en realització, als professionals que s’han prestat a sortir-hi i sobretot a les persones associades que s’han atrevit a aparèixer, mostrar-se i parlar en el documental. També a agraïm els Cinemes Boliche que ens va donar l’oportunitat d’estrenar-lo en una sala de cinema, i a en Jordi LP, que ha volgut participar i presentar la jornada de forma desinteressada.

Aquest any l’associació ha complert 10 anys, no hi havia millor manera de celebrar-ho que no fos amb aquesta estrena i amb una sala de cinema plena de persones. Moltes gràcies a totes i passeu bones festes i bon any nou!!

Comentarios cerrados.