Dia Europeu de la Logopèdia i publicació de la guia

Avui, 6 de març, com cada any se celebra el Dia Europeu de la Logopèdia, aquest any amb el lema “El logopeda treballant en col·laboració amb els cuidadors”.

En aquest sentit, avui aprofitem per agrair i reconèixer la tasca diària que realitzen les famílies, les escoles (tutors i equips psicopedagògics) i els professionals sanitaris, que contribueix de manera decisiva a fer que les/els logopedes puguem cuidar els nostres pacients. Totes les baules de la cadena són sempre imprescindibles perquè els professionals de logopèdia també puguin desenvolupar la seva tasca amb èxit.

Però també tenim avui un anunci important a fer. En els últims mesos (i no han sigut pocs), un grup de logopedes col·laboradores amb ATCAT ha estat treballant en una guia adreçada precisament als pares i cuidadors dels nens amb tartamudesa. Aquesta guia estarà enllestida i sortirà publicada ben aviat perquè estigui disponible per qualsevol persona que la necessiti. En breu podrem donar més detalls de com i on es farà l’estrena d’aquesta publicació.

Comentarios cerrados.