Curs intensiu Monestir de les Avellanes 2024

Al mes de maig torna, com de costum, l’activitat més especial que organitzem al llarg de l’any: el cap de setmana de convivència al Monestir de les Avellanes.

Es tracta de tot un taller d’un cap de setmana adreçat tant a persones afectades com a familiars o simplement persones interessades en poder assistir també per conviure i realitzar el taller.

La temàtica central d’aquest any és la Comunicació No Violenta. I per això comptarem amb la formadora Annette Stössel, que té coneixements específics en CNV i que ha dissenyat una proposta adaptada a l’entorn i el col·lectiu que assistirà al Monestir.

El cap de setmana inclou l’allotjament i tots els àpats. Com és costum, disposem d’habitacions individuals i dobles a la Casa d’Espiritualitat, que són més econòmiques. També disposem d’habitacions dobles a l’hostatgeria del monestir. Aquestes són de més qualitat, però tenen un cost més elevat també. Aquest any també, podem disposar d’algunes places a l’alberg municipal del poble, a pocs minuts en cotxe del Monestir. Són places en lliteres i dormitori compartit, però amb un preu també més barat.

Els inscrits poden escollir l’opció d’allotjament que desitgin, s’anirà adjudicant per rigorós ordre d’inscripcions fins que s’esgotin places.

Comentarios cerrados.