Curs intensiu Monestir de les Avellanes 2022

Com cada any, torna l’activitat més especial que organitzem al llarg de la temporada: el cap de setmana de convivència al Monestir de les Avellanes.

L’any passat, només com a circumstància especial, l’activitat va tenir un preu reduit. Aquest any ja no serà així, tot i que hem pogut mantenir el cost que acostumava a tenir l’activitat en altres anys anteriors. El preu inclou l’allotjament, tots els àpats i totes les activitats, no hi ha cap altra despesa que no hi estigui inclosa.
També s’ha intentat canviar l’oferta d’àpats al monestir. Enguany, hi haurà un menú individual per cada persona amb plats a escollir.

En quant a l’oferta d’allotjament, disposem d’habitacions individuals i dobles a la Casa d’Espiritualitat, que són més barates. També disposem d’habitacions dobles a l’hostatgeria del monestir. Aquestes són de més qualitat, però tenen un cost més elevat també. Els inscrits poden escollir l’opció d’allotjament que desitjin, s’anirà adjudicant per rigorós ordre d’inscripcions fins que s’esgotin places.

Trobareu el detall de l’informació a les imatges del programa, només destacar que aquest any tindrem:

  • un taller amb un coach per treballar el cos i la comunicació
  • un taller amb una terapeuta per treballar la gestió de les emocions
  • una visita guiada a la Balma dels Vilars a Os de Balaguer, un jaciment amb pintures rupestres Patrimoni de la Humanitat
  • una mica de descompressió amb una festa remember amb música dels 80 i 90 amb DJ James
  • i temps lliure… per digerir cadascú l’experiència al seu ritme

Comentarios cerrados.