Com afrontar la tartamudesa en societat?

 

Presentem el 2º taller d’un cap de setmana intensiu al Monestir de les Avellanes (Os de Balaguer) Lleida.

Com afrontar la tartamudesa en societat? agafa un micro i parla sense por

Aquesta vegada serà un taller molt mes pràctic i menys teòric que l’any passat, hi haurà molt de col·loqui i participació entre nosaltres, ens haurem de mullar bastant 🙂
Diumenge durant el taller de Musicoteràpia la Conxita ens farà potenciar la nostra veu i ens ensenyarà a respirar i a parlar sense gens d’esforç físic.

Tindrem una visita cultural diumenge al matí a Os de Balaguer, on visitarem amb un guia la població, el Castell i haurem de passar per un examen sorpresa, si l’aprovem ens donaran un carnet de ….. ja ho veureu 🙂

El cost del taller es el mateix que l’any passat, 40 €/persona pels socis d’ATCAT i 140 € la resta de persones.

El preu d’inscripció inclou la participació dels 3 dies al curs amb els dos professionals, l’entrada a la visita guiada de diumenge i la pensió complerta des del sopar del divendres fins el dinar del diumenge inclòs, amb les dues nits d’allotjament a la Casa d’Espiritualitat del Monestir de les Avellanes.
L’únic que anirà a càrrec de cadascú serà el desplaçament fins el Monestir i el sopar de dissabte a Balaguer, que sortirà per uns 13 € aproximadament.

El cost real del curs per ATCAT per cada inscrit es de 140 €, per tant financem 100 € per cada persona sòcia apuntada al curs.

Les persones que l’any 2015 hagin venut un talonari del sorteig i vulguin fer el curs, gaudiran d’un descompte de 30 € en la quota del curs.

Les places al monestir son limitades, no espereu a l’últim dia, data límit 9 de juny per apuntar-se i fer el pagament, passada aquesta data per raons organitzatives no s’acceptarà cap inscripció.

Comentarios cerrados.