3er. Taller de Clown i superació de la por escènica

 

S’obre la convocatoria pel 3er Taller de Clown i superació de la por escènica 2015. Tres edicions d’aquest taller en un any confirmen el seu èxit! El portaran a terme, com sempre, el Joan Miquel Lorente González i el Luis Miguel Mourareu Torres.

Aquesta edició és una mica especial en quan a les dates ja que no posem data de realització, sino que quan tingem apuntades 10 persones (el màxim permes) llavors posarem data de realització; es a dir que si per exemple en 1 setmana tenim 10 persones inscrites, el farem ja; però si, en canvi, pasen 9 mesos i tenim solament 5 persones inscrites, no ho farem i esperarem fins tindre 10 persones inscrites. Lo que si sabem segur és que el taller es seguirà impartint durant dos dies intensius: començarà un dissabte pel matí i tarda, i el dia següent (diumenge) pel matí; fent un total de 12 hores de taller.

El taller te un cost molt reduït (tant per socis com no socis) ja que el financiem des d’ATCAT. Recordeu que el fan dos coach professionals. Els preus són els següents:

Persones NO sòcies d’ATCAT: 70 €
Persones sòcies d’ATCAT: 20 €

Recordem que, per tot aquell que vulgui ser soci d’ATCAT, la quota és de només 30 € anuals.

Qui vulgui assistir al taller cal que faci la preinscripció enviant un correu elctrònic a tresoreria@atcat.org

 

NOTA IMPORTANT: Aquest taller és una idea original de Joan Miquel Lorente González i Luis Miguel Mourareu Torres. Aquest taller el fem i financem des d’ATCAT. El contingut del mateix és estrictament responsabilitat dels dos professionals que l’imparteixen i ATCAT no es fa responsable dels continguts o opinions d’aquest taller.

ACTUALITZACIÓ: Ja s’han ocupat les 10 places disponibles. No obstant això, et pots seguir preinscrivint, ja que les següents preinscripcions a partir d’ara s’aniran posant, per ordre d’arribada, en una llista per cobrir alguna possible baixa que pugui haver entre les primeres 10 persones inscrites. També s’actualitzarà aquesta notícia amb la data del curs una vegada es triï.

ACTUALITZACIÓ: Ja s’han triat els dies del curs: 2 i 3 de maig de 2015. Estem a l’esperar de que les persones pre-inscrites confirmin la seva inscripció, i si hi ha qualsevol baixa i queda alguna plaça lliure, ho comunicarem.

ACTUALITZACIÓ: Al final no es va poder fer el curs a la data anterior. La nova data és el 20 i 21 de juny de 2015. Hem tingut dues baixes, així que queden dues places lliures. Animeu-vos!

Comentarios cerrados.