Entitats col·laboradores

 

 

 

AJUNTAMENT DE BARCELONA

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant el Departament de Drets Socials de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, col·labora amb la nostra Associació subvencionant projectes d’ATCAT, amb quanties variables en funció dels projectes que, sota el lema “PARAULES LLIURES”, hem presentat a la convocatòria que anualment du a terme l’Ajuntament, per dur a terme activitats.

 Click aqui

 

MONESTIR DE LES AVELLANES

El monestir de les Avellanes és el nostre punt de trobada per excel·lència; té tots els ingredients necessaris per dur a terme les nostres activitats i propiciar la relació social dels nostres associats en un entorn de pau i harmonia. 
Un format que desenvolupem en el decurs d’un cap de setmana amb diferents xerrades, tallers i activitats socials.

Agraïm molt sincerament al monestir, a la seva direcció i als germans maristes, la bona acollida que ens dispensen any rere any i totes les facilitats organitzatives i de suport que rebem.

    •    El monestir de les Avellanes és una antiga abadia fundada al segle XII, avui adaptada a les necessitats del segle XXI. Aquests són els diferents serveis que estan a la vostra disposició. Sempre sereu benvinguts al monestir de les Avellanes.
    •    Hostatgeria monàstica: hotel amb 37 habitacions dobles amb vistes exteriors. 
    •    Restaurant El Claustre: obert tots els dies de la setmana, ofereix diverses opcions de menús amb cuina de mercat i de proximitat. 
    •    Centre de Reunions del Montsec (sales): espais polifuncionals totalment equipats per a les vostres reunions i trobades.
    •    Casa d’Espiritualitat Marista: per als qui desitgin fer una estada de descans interior i conviure amb la comunitat religiosa del monestir. 
    •    Botiga del Monestir (productes de proximitat): botiga amb productes propis o elaborats als pobles de l’entorn del monestir. 
    •    Casa de Colònies Els Quatre Vents: casa de bosc, aïllada del monestir i adaptada per a grups i famílies. 
    •    Servei d’Arxiu i Biblioteca: obert a la consulta de documents i visites guiades, és format per l’Arxiu i la Biblioteca del monestir i l’Arxiu Gavín. 
    •    Activitats pròpies: visites guiades al monestir i/o als arxius. Al llarg de l’any s’organitzen exposicions, concerts, jornades i congressos, cursos i tallers, entre altres. 

 Click aqui

 

AJUNTAMENT D’OS DE BALAGUER

L’Ajuntament d’Os de Balaguer també ha entrat a formar part de la nostra funció social com entitat col·laboradora, amb una dotació pressupostaria per a les activitats desenvolupades al municipi. El nostre més sincer agraïment.

Click aqui

Comentarios cerrados.