Llibres per adults dedicats a la tartamudesa

Hi ha novel·les i llibres per adults que tracten la tartamudesa des de molts àmbits diferents. Aquí en tenim només una petita mostra. A ATCAT tenim disponibles a la venda aquests llibres, els podem fer arribar per correu a qui desitgi adquirir-los.

LA VEU DE LA VIOLA

Salvador Vergés

Editorial: Viena
Preu: 20€

La veu de la viola és una història teixida a partir de fets reals esdevinguts entre els anys vint i trenta del segle XX. El protagonista, l’Aniol, és el fill d’una de les minyones de la masia de Montsalvatge, la casa pairal més gran i rica de Vallderroda. En perdre la mare el mateix dia del seu naixement, l’orfe creix protegit per la padrina de la casa fins que, amb només sis anys, el deixen en una de les masoveries perquè faci de vaquer. Allà, després de passar-se dos dies perdut a la muntanya, la por li roba la parla. Allunyat de la casa pairal i aïllat en el seu món solitari, descobreix el poder de la música, per a la qual demostra una habilitat innata.

TARTAMUDEZ Y ACOSO

Alícia Fernández-Zúñiga

Editorial: Cegal
Preu: 10€

Guia d’ajuda en situacions d’assetjament per a nens i adolescents amb problemes de tartamudesa.

EL GRAN VIAJE: DE LA TARTAMUDEZ A LAS ESTRELLAS

Luis Miguel Mourareu Torres

Preu: 15€

En contra del que diu l’oficialitat, la tartamudesa sí que es pot corregir. Jo ho he aconseguit canviant el meu mode de vida, i no implementant un mètode. Amb vuit anys vaig estar amb un peu a la cornisa d’un balcó i l’altre peu suspès a l’aire. Avui, als meus 48 anys, dono conferències de creixement personal i de com corregir-se un mateix la seva tartamudesa. No és un mètode sinó un canvi de vida. I no només s’ha de circumscriure a nosaltres els tartamuts sinó que, com a evolució personal, serveix per a tothom: tartamuts i fluids.

APLICACIÓ DE LA MUSICOTERÀPIA A LA TARTAMUDESA

Conxita Bentz Oliver

Preu: 18€

Comentarios cerrados.